Velkommen til min gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Email 10-08-2011

Lene

Tila er nu blevet ½ år plus lidt og hun er møgforkælet og stortrives :)

Håber alt er godt hos jer!

Kærlig hilsen os fra Trige

Email 21-03-2011

Svend Anker Hilkjær, Møllesti 2, Fanø.

Kære Inge-Marie og Anders
Lige en lille forårshilsen fra Søster Sally. Vi har fået verdens dejligste hund - Anker og den træner og det er en sand fornøjelse. Billedet her er fra Norge, hvor den er i sit es.
Mange hilsner Anker, Marianne + Sally

Email 20-02-2011

Jeppe og Line

Kære Inge-Marie og Anders.
Tusind tak for i går. Vi glæder os alle simpelthen så meget.
Mange hilsner
Valdemar, August, Andrea, Jeppe og Line

Email 16-02-2011

Lene

Vi glæder os simpelthen SÅ meget!!!

Email Hjemmeside 01-01-2011

Erling Willumsgaard

Hej Inge Marie og Anders.
Tak for god behandling.
Vi glæder os til at se resultatet til marts.
Hilsen Signe og Erling

Email 13-12-2010

Inge og Jørgen

Gandalf fejrer sin 1 års fødselsdag i dag med en tur over de snedækte marker. I går jagtede han en hare, men kun ind til der blev fløjtet på ham. Så kom han hjem på plads. Han er en ualmindelig dejlg hund.

Email 24-11-2010

lars madsen

hej gilhøj !
dejlig video af camma !
hun er da sød !
k.h
lars m

Email 15-10-2010

Mogens Rønn Andreasen

Hej Inge Marie og Anders

En lille hilsen fra en 1 års fødselar.
Gilhøjs Livlige Liffe, i daglig tale kaldet Bjørn fylder 1 år i dag den 15. oktober.
Bjørn trives rigtig godt her i Harboøre. Vi er meget glade for vores firbenede ven.Bjørn nyder de daglige ture til havet. Han er glad for at lære nye ting, går stadig til træning i DCH i Lemvig. Mest af alt er Bjørn en utrolig glad, tillidsfuld og venlig hund. Dog er der,lige nu "gået lidt teenager i ham", en naturlig del af en 1 årig hund.

Hilsen fra Kirsten og Mogens i Harboøre
- og Bjørn

Email 12-10-2010

Maj-Britt og Ketil Kruse Petersen

Hej Inge Marie og Anders.
Jeg vil lige lade min mor sende en hilsen til jer. Mit navn er Thorleif og har lige haft 11 år fødselsdag, den 9.okt. Jo jeg er en gammel herre, men er still going strong, går lange ture med min mor og far. Så man har vel lov at være træt når man kommer hjem. Mange hilser Thorleif, min mor og far.

Email 25-05-2010

Tolder Jens Jensen

Jeg kan varmt anbefale hunde fra Gilhøj. Det er gode professionelle mennesker bag denne kennel, som giver en god service til deres køber.
De hunde jeg har set pt. der er i statens tjeneste, har udvist en fremragende kunnen, også ved indlæring. Dog skal man huske, at al indlæring skal være en leg, samt tage den tid det tager mht. indlæringsprocessen.
Jeg har, kunne deltage i et europamesterskab, med en hæderlig placering pga. en hund der fungere.

Email 15-04-2010

Mogens Rønn Andreasen

"Hip Hurra det min fødselsdag...
En lille fødselsdagshilsen fra "vinterhunden" Bjørn, som bliver et halvt år idag. Bjørn er blevet stor og langbenet. Han er verdens sødeste og gladeste hund, ikke bange for at møde nye udfordringer, og med stor tillid til verden. I Bjørns verden er der plads til stor begejstring. Han er altid klar til leg og hilser gerne på andre med stor entusiasme.
Bjørn går til hvalpetræning i DCH, og han er meget dygtig til at komme når vi kalder, gå spor, gå i snor og mange andre ting.
Bjørn er ved havet næsten hver dag, og på stranden kan man jo finde både krabbekløer, som knaser så dejligt mellem tænderne,eller døde havmåger, som er meget tiltrækkende.
Vi har rigtig gode dage sammen med Bjørn, og tror han har det på samme måde med os.
Hilsen til jer begge i Vedersø fra Kirsten og Mogens i Harboøre.
- og fra Bjørn

Email 02-03-2010

Bent Skaarup Pedersen

Lige en lille hilsen fra Molly, som er faldet vældig godt til i sine nye omgivelser.

"Min nye ejer synes, at jeg er både smuk, klog og modig !
Jeg er da også vokset kolossalt, mine ben er blevet lange og lige, man kan ikke gemme noget spiseligt for mig overhovedet, og jeg bruger megen tid på at sætte mig i behørig respekt ved de to gamle labrador damer, der åbenbart har regeret her før min tid.
Den der hundgaard de snakkede om ligger vist også noget ude i fremtiden, jeg er ihvertfald stadig indehund på fuldtid.
I min fritid har jeg fuldstændeligt slidt hårene af nogle såkaldte skinddummier, og de der andevinger holder altså heller ikke mange dage til mine syleskarpe hvalpetænder.
Så snakker de om, at jeg snart skal til at lære noget, men det er da vist noget pjat - jeg kan da allerede alt, hvad jeg ellers har lyst til"

Email 25-01-2010

Inge Knudsen

Herligt med det puslespil med Don Duncan og Gæve Gandalf!

Email 03-01-2010

John Frikke

Hej Anders og Inge Marie.
Efter 2 LANGE timer i en stor sort bil kom jeg endelig til mit nye hjem. Jeg blev nærmest overfaldet af mine store "søskende" som havde ventet på mig. Amalie er meget sød og hendes fine sko smager himmelsk. Frederik er også okay især når jeg må være med til at spille bold i haven - hans store basketstøvler vil jeg også gerne have fat i - og nu har jeg bidt så meget i dem at jeg har fået lov til at få den ene - ju hu...Min "far" er god til at gå tur og han er stolt som en pave over hvor fint jeg går i snor. "Far" sover lige i nærheden af min kurv og jeg ved han er klar når jeg skal ud i kulden - jeg prøver at komme ud hver gang men det er altså meget koldt og jeg kan meget bedre tisse indenfor på tæppet. "Mor" bliver lidt sur når jeg vil hjælpe med at tørre op. Hun har også fået en fin ny trøje - da jeg kom til at bide en itu, men det er altså ikke med vilje, mine tænder klør bare. Genboen har en stor sort labrador, han ligner min rigtige far og ham vil jeg gerne hygge mig med i haven - jeg har også været inde i hans kurv og den er næsten lige så fin som min. Jeg har oplevet rigtig mange ting og jeg elsker sne - vildt at gå i og dejligt at spise. Jeg har været med nede ved søen for at fodre ænder - uha... hvor var de store, der har jeg ikke lyst til at komme igen før jeg er blevet MEGET størrer. Jeg har været på byggeplads, hvor jeg har leget i nogle lange mørke rør - "mor" stod i den ene ende og "far" i den anden så det var rigtig sjovt og slet ikke farligt. Pludselig kom der et træ ind i stuen - hva´ var nu det? Sjovt at bide i og sikke nogle fine kugler og lys. I dag har jeg været ude at køre, jeg sidder i en meget fin "kasse" og kan se ud af vinduet - det er helt vildt spændende. I morgen skal jeg med "far" på arbejde og det glæder jeg mig til. Hilsen Lana

Email 01-01-2010

mogens rønn andreasen

Hej Inge Marie og Anders
Rigtig godt nytår fra Harboøre og Livlige Liffe, i daglig tale kaldet Bjørn. Bjørn trives godt i sine nye omgivelser, er en kvik,livlig og glad hund. Bjørn har nyder sine daglige ture til Vesterhavet, og har allerede indtaget stranden som "sit sted". Når man så kommer hjem, så kan man jo godt trænge til et lille hvil. Vi er rigtig glade for vores nye familiemedlem.
Hilsen fra Kirsten og Mogens